Gå direkt till innehåll
Vallentuna lanserar ny e-tjänst för att boka tid med bygglovshandläggare

Nyhet -

Vallentuna lanserar ny e-tjänst för att boka tid med bygglovshandläggare

Nu blir det enklare för kommunens invånare samt företag, som går i bygglovstankar, att boka tid med en bygglovshandläggare för att i lugn och ro gå igenom det aktuella ärendet.

Den nya e-tjänsten för tidsbokning gäller den som ska söka nytt bygglov och är ett komplement till öppet hus, som kommunen även i fortsättningen kommer att erbjuda varannan vecka.

Inloggning till e-tjänsten sker via Vallentuna kommuns webbplats, www.vallentuna.se, och där väljer man bland tillgängliga datum och tider.

E-tjänsten för att boka tid med en bygglovshandläggare är en del av ett större utvecklingsarbete för ökad service och tillgänglighet.

– Att kunna boka en egen tid med en bygglovshandläggare har varit mycket uppskattat i andra kommuner och därför vill vi även testa att införa detta i Vallentuna, säger Maria Svanberg som är utvecklingsledare för digital samhällsbyggnad.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Kontaktcenter

Kontaktcenter

Presskontakt 08-587 850 00
Johanna Harling

Johanna Harling

Presskontakt kommunikations- och kontaktcenterchef 08-587 848 59

Vallentuna - En växande kommun med rik historia

Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har cirka 35 000 invånare. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt.

Vallentunas vision: "Med mod att gå före skapar vi ett Vallentuna där människor och idéer växer".

Vallentuna kommun
Tuna torg 1
186 86 Vallentuna
Sweden