Gå direkt till innehåll
Foto: Vallentuna kommun
Foto: Vallentuna kommun

Pressmeddelande -

Tillsammans ger utveckling

Nu försöker kommunen nå ut till entreprenörer eller de som är duktiga på att tillsammans med andra driva igenom spännande, hållbara och innovativa projekt med bäring på Vallentunas landsbygd.

Vallentuna kommun är medlem i en förening som förvaltar drygt 43 miljoner kronor mellan åren 2023-2027. Dessa pengar kan användas till olika typer av projekt på Vallentunas landsbygder. Ett av kraven är att projekten ska leda till långsiktiga resultat och leda till aktiviteter eller verksamheter som är hållbara på det ekonomiska, sociala och ekologiska planet.

Välkommen till ett informationsmöte för att höra om hur man kan få finansiering till sina idéer. Föreningen heter Upplandsbygd lokalt ledd utveckling och metoden heter Leader.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har cirka 33 000 invånare. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt.

Vallentunas vision: "Med mod att gå före skapar vi ett Vallentuna där människor och idéer växer".

Kontakter

Mimmi Skarelius Lille

Översiktsplanerare Processledare för landsbygdsstrategin 08-58785017

Vallentuna - En växande kommun med rik historia

Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har cirka 35 000 invånare. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt.

Vallentunas vision: "Med mod att gå före skapar vi ett Vallentuna där människor och idéer växer".

Vallentuna kommun
Tuna torg 1
186 86 Vallentuna
Sweden